Thema Landgoedloop Visdonk 2018

Het thema voor de Landgoedloop 2018 is bekent.

Ieder jaar wordt voor de sprookjestocht van de Landgoedloop een nieuw thema gekozen. Voor 2018 is dit Hans en Grietje.

De Landgoedloop is een evenement voor kleuters en kinderen tot ongeveer 8 jaar. Deze activiteit  voor kinderen wordt georganiseerd  door Atletiek en recreatievereniging Thor uit Roosendaal en vindt plaats op Landgoed Visdonk.

Op 11 november 2018 start de Landgoedloop zoals gebruikelijk weer op sportpark Vierhoeven bij het Thorhonk. Vanaf 1 oktober kun je gebruik maken van de voorinschrijving via onze website.

Je kunt ook een prijs winnen !

De deelnemende kinderen kunnen een prijs winnen. Het enige wat je hiervoor moet doen is zorgen dat super goed verkleed bent. Als Hans of als Grietje of als de heks uit het sprookje van Hans en Grietje. Het maakt niet uit als je maar bij het thema past. Het kind dat het beste verkleed is krijgt een prijs van Natuurmonumenten. Wat de prijs gaat worden maken we later pas bekend. Kijk dus goed op onze website en facebookpagina en like en deel.

Wist je trouwens dat de opbrengst van de Landgoedloop ten goede komt aan Natuurmonumenten West Brabant. Met dit geld kunnen zij de bossen rondom Roosendaal goed onderhouden of iets kopen wat gebruikt kan worden bij OeRR activiteiten.